Salangen-Nyheter

Tine-stafetten:

Real heiastemning

Stine Lise Nilsen var godt forberedt før stafetten på fredag. ALLE FOTO: ESPEN BLESS STENBERG

IDRETTSHEIA: Stadion og publikum viste seg fra sin beste side på Idrettsheia i dag fredag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

300 barn og unge inntok Idrettsheia på fredag. Det var duket for Tine-stafetten, for første gang i historien i Salangen. Bak mikrofonen satt salangenrektor Gunnar Sæbø, som fyrte i gang tribunen. Allerede før stafetten kom i gang, var stemninga på topp blant alle sammen. Som oppvarming ble det alldans til sangen "Glow" med duoen i Madcon. Låta er kanskje best kjent som pauseinnslaget under Eurovisionfinalen i Oslo for et drøyt år siden. Et knippe frivillige dansere på sletta dro igang resten av ungdommene på tribunen.

Salangens mellomtrinn har gått over målstreken, og viser ekte idrettsglede

Trening

- Nå er jeg skikkelig klar til å løpe stafett, sier Stine Lise Nilsen fra Lavangen. Salangen-Nyheter møtte Nilsen på startstreken bare noen minutt før stafetten startet. - Jeg må tøye litt ut før vi går i gang. Foran løpet har jeg trent på et jorde, så jeg skal være godt forberedt, smiler Nilsen. Dette var første gang lavangsjenta som går på mellomtrinnet, deltok på Tine-stafetten.

Torunn Paulsen, Susan Hellum, og Malin Johansen deltok på Salangens skolelag. 

Plassering

Vi tok også en prat med Torunn Paulsen, Malin Johansen, og Susan Hellum fra Salangen, som trivdes både med stafett og dans. - Det er morsomt at vi kan gjøre noe annet i skolesammenheng, enn bare å ha undervisning, sier de tre jentene. Etter løpet var de ikke helt sikker på hvilken passering de fikk, men det er heller ikke så viktig. - Vi har gjort vårt beste, og det er viktigst for oss, sier Susan Hellum.

Sander Løvhaug går over målstreken og shower for publikum.

Se video av "Glow"-dansen på Tine-stafetten under: