Salangen-Nyheter

Isogaisa-festivalen til neste år:

Ronald har satt datoen

Isogaisa- festivalen skal avholdes den 15. til 21. august på Fjellkysten i Lavangen til neste år. Det ser festivalleder Ronald Kvernmo virkelig frem til. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅBREKKA: I forrige uke kunne festivalsjef for Isogaisa-festivalen i Lavangen, Ronald Kvernmo endelig sette datoen for neste års festival på Fjellkysten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Isogaisa- festivalen er den eneste sjamanistiske festivalen i nordlige delen av Skandinavia. Sjaman og leder Ronald Kvernmo gleder seg til neste års festival. - Datoen er nettopp satt og vi har foreløpig ikke sett på programmet. Det jeg kan si er at den største endringen for festivalen kommer til være mindre små workshops og heller ha større workshops, forteller en ivrig Kvernmo. Den årvisse Isogaisa- festivalen på Fjellkysten i Lavangen skal foregå fra og med 15. til 21.august til neste år. Festivalen har en varighet på uke, noen av festivalens aktiviteter vil variere mellom foredrag, workshops og turer i naturen.

Våt drøm

Ronald har en klar mening om hvorfor man arrangerer en sjamanfestival på Fjellkysten i Lavangen. - Vi spurte oss selv for litt siden om hvorfor vi arrangerer festivalen, og vi kom frem til at det fordi det er en rik erfaring og øker vår livskvalitet. Det er en våt drøm for meg og kona å kunne flytte til Lavangen, det er jo en samisk kommune, flirer Kvernmo til nettavisen.