Salangen-Nyheter

Biler utenfor Statoil:

Rydder til "fisken"

Flere av bilene utenfor Statoil er over på eiernes ansvar, ifølge Brynjar Johnsen. FOTO: ESPEN BLESS STENBERG

Flere av bilene utenfor Statoil er over på eiernes ansvar, ifølge Brynjar Johnsen. FOTO: ESPEN BLESS STENBERG

SJØVEGAN: Brynjar Johnsen ved Statoil har fått mange reaksjoner på bilene som står parkert utenfor bedriften.

Publisert:

Annonse
Annonse

- Jeg har fått høre det fra flere hold. Blant annet næringsforeninga, som har bedt meg fjerne vrakene. Sannheten er den at det er bare en av bilene som er fullstendig vrak, sier Brynjar Johnsen. Han sier at man må regne med at det blir stående biler utenfor en slik bedrift. - Hva annet kan man forvente når man har verksted og bensinstasjon? spør Johnsen.


Ikke mange

Han forklarer at noen av de totalt åtte bilene, er ferdige biler og ansvarer ligger på eierne av bilene. - Noen er klargjorte, og har stått i månedsvis uten at eierne har hentet de. Jeg har mast flere ganger om at de må fjernes, sier Johnsen. En av bilene skal registreres og settes på veien igjen, to skal sannsynligvis kjøres på dungen, en skal byttes motor i. - Dermed er det ikke så mange biler igjen, sier Johnsen.


Rydder

I disse dager, bare ei drøy uke før Millionfisken ruller i gang igjen, er Johnsen i gang med å finne løsninger. Salangen-Nyheter var nede på tomta til Statoil, og da var Johnsen i full rydding av garasjene. - Planen er å putte to-tre biler inn i garasjen, mens andre skal kjøres bort. Det blir ryddigere til Millionfisken, sier Johnsen.

Annonse