Salangen-Nyheter

Nærværsteamet skapte sprell:

Sang og konkurrerte

Nærværsteamet stelte i stand en ekstra hyggelig lunsj til elevene på Sjøvegan videregående skole fredag formiddag. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Nærværsteamet på Sjøvegan videregående skole var i kantinen på formiddagen fredag og skapte glede og energi ved å dele ut godsaker og stelle i stand en mini-konsert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Nærværsteamet består av en gruppe kvalifiserte voksne som er tilgjengelig hvis elevene ved Sjøvegan videregående skole har et behov for noen voksne å prate med. Innimellom deres faste arbeidsoppgaver steller de også i stand litt morsomheter, ofte for å markere spesielle dager. Denne fredagen var det ingen spesielle markeringsdager, men nærværteamsarbeider, Morten Hansen påpeker at 10. september var verdensdagen for selvmordforebygging arrangert, mens det som verdt år, blir arrangert en markeringsdag 10. otktober: Verdensdagen for psykisk helse.

Det ble også holdt en mini-konsert hvor flere stilte opp og framførte noen låter. På bildet: Julia Jones. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Spontant

Mens Nærværsteamet dlete ut snop og drikke, informerte Morten at de også hadde en pågående snapchat-konkurranse, der temaet var å gi litt tid til hverandre. Det var ekstra mange barn i kantinen også, for Barne- og ungdomsklassen får besøk av en avdeling fra barnehage i Salangen. – Det var et sammentreff at vi fikk besøk av dem samtidig som det vi gjorde nå. Det er bare koselig da! Masse energi, sier Morten Hansen med et smil.

Snapchat-konkurransen innebar det å vise hvordan man kan gi av sin tid til andre. Premien var blant annet sponset mat fra kantinen. FOTO: ALEKSANDER WALØR.