Salangen-Nyheter

Marlen (30) tok frem bikinien i mellom snøbygene

- Sånn går det når man er vær-sjuk!

Årets bikinisesong ble startet for Marlen Johannessen i Sørreisa onsdag, ute i snøen på en solseng. FOTO: PRIVAT

Det er mange av oss som for tiden er svært så værsjuk og lei av vinterværet her i nord. Mange fikk en forsmak av vår og varme etter påske, men den var dessverre kortvarig. Når man ser på tv og bilder fra sør, så er sola oppe og varmegradene stiger godt over 15 pluss. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Marlen Johannessen (30) fra Sørreisa er også lei av det skiftende været.

Onsdag formiddag, når snøbygene tok en pause og sola tittet frem igjen, bestemte hun seg likså godt for å starte årets bikini-sesong hjemme i Sørreisa.

- Jeg er så vær-sjuk!, og fant ut at og sole meg i snøen måtte være på sin plass. Verandaen min er full av snø, så der er ikke plass. Men ute i snøskavelen i hagen var det muligheter for å sette opp solsenga. Jeg gikk deretter inn og tok på bikinien og solbrillene og la meg nedpå i de minuttene det var sol fra klar himmel. Når det er noen små solgløtt, så må man benytte seg av dem, forteller Marlen til nettavisen etter at dagens soling er over.

Fikk du noe brun-farge den tiden du lå i sola?

- Nei, tror nok det må litt flere sol-timer til for å gå fra blå-kvit til solbrun. Fordelen med å sole seg i snøen er jo at man får gjenskinn av sola i snøen. Så da får man jo solt seg på begge sidene samtidig, sier Marlen og ler godt.

* Saken fortsetter under bildet *

Marlen Johannessen (30) bor i Sørreisa og har for tiden mammapermisjon og bruker tiden hjemme til å studere og sole seg litt når snøbygene gir seg, og sola titter frem. FOTO: PRIVAT

Marlen Johannessen (30) bor i Sørreisa og har for tiden mammapermisjon og bruker tiden hjemme til å studere og sole seg litt når snøbygene gir seg, og sola titter frem. FOTO: PRIVAT

Ikke akkurat syden temperatur

Det var ikke så veldig varmt når hun valgte å sole seg onsdag.

- Nei, jeg tror det var nok mellom 5-6 varmegrader. Men i sola virket det som at det ihvertfall var 18 grader!, sier Marlen Johannessen.

Hun oppfordrer flere å gjøre som henne å nyte de soltimene vi har innimellom snø- bygene til å få litt sol på kroppen utendørs.

- Klart det! Vi må ta det vi får her oppe. Hver stråle teller. Det hjelper på humøret og fargen, sier Marlen Johannessen avsluttende og utelukker ikke flere soltimer ute i snøen før våren og sommer slår til for fullt.