Salangen-Nyheter

Felleskjøpet i nye store lokaler

Satte handlerekord på åpningsdag

I går formiddag var det storslått åpning av den nye Felleskjøp- butikken på Sjøvegan. En storfornøyd butikksjef Lars Kai Nordmo (bildet) kunne konkludere etter dagens slutt at butikken nok hadde satt handlerekord den første timen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Et helt folkehav av mennesker sto utenfor dørene til Felleskjøpet noen minutter før åpningen i går.

Det er ikke hver dag åpning av en butikk på Sjøvegan trekker over 600 mennesker. Men det kan butikksjef ved Felleskjøpet på Sjøvegan, Lars Kai Nordmo skrive i "historieboka". For i går på åpningsdagen kunne Nordmo se at det hadde vært 638 innslag på kassa på den første timen. - Det er helt utrolig. Men utrolig artig, sier Nordmo til nettavisen. For han var gårdagen en utrolig stor dag.  -Vi har jobbet lenge med dette, og i dag står det her fiks ferdig - og kundene er også fornøyd, understreker en lattermild Nordmo.

I ført sagdress

Når klokken slo 10.00 hørte folk en motorsag ble startet opp bak i folkemengden. Fram mot døren kom en person med sagen i hånden. Vedkommende stoppet foran døra, og begynte og kappe en vedkubbe som var satt opp. Etter å ha stoppet vedsagen kunne folk se at det var Salangens ordfører, Ivar B. Prestbakmo som hadde gjort åpningen av Felleskjøpet på en helt ny måte.Folk fra hele regionen

Det var ikke bare salangsværinger som fant butikken interessant i går. Mange mennesker fra Ibestad, Lavangen, Bardu og Gratangen var å se i folkemengden i og utenfor Felleskøpet. Grunnen for at Felleskjøpet trekker folk er antakeligvis de ulike varesortimentene som gjør folk nyskjerrig. Nordmo hadde bestilt inn noen kaker til åpningen i går, for han hadde aldri trodd på så mange besøkende. - Jeg har et problem, og det er det at jeg på slutten av dagen i dag, er fri for kaker, sier Nordmo. Men tingene ordnet seg, og i dag håper han at flere tar turen innom for å få seg et kakestykke og se på nybutikken.

Foto: Jon Henrik Larsen