Salangen-Nyheter

Plan og utviklingskoordinator-stillingen:

Seks kandidater

Salangen kommune og administrasjonssjef, Elisabeth Nutti, ser frem til at den ledige stillingen som plan og utviklingskoordinator blir besatt. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Salangen kommune har den siste tiden lett etter en kvalifisert person til den ledige stillingen som plan og utviklingskoordinator. Søknadsfristen for stillingen gikk ut søndag 7. april, og kommunen sitter nå igjen med 6 søknader og aktuelle kandidater.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen kommune har den siste tiden vært på utkikk etter en person som kan bemanne heltidsstillingen som plan og utviklingskoordinator. Stillingen er nyopprettet, og utviklingsarbeidet handler mye om å skape bevissthet og engasjement i kommunen.

Oppgavene

Stillingen skal blant annet ivareta oppgaver innen strategisk og helhetlig kommuneplanlegging og samfunnsutvikling. Den aktuelle kandidaten må ha god kjennskap til kommunalt lovverk, og det forutsettes god kjennskap til digitale verktøy. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne vektlegges også. Kommunen kan tilby meget gode betingelser for den rette personen. Et godt arbeidsmiljø og et bredt spekter av faglige utfordringer, fleksible arbeidstidsordninger, delvis dekning av flytteutgifter i henhold til gjeldende reglement og god pensjons og forsikringsordning for å nevne noen.

Avgjørelsen

Nettavisen tok kontakt med administrasjonssjef i kommunen, Elisabeth Nutti, og hun kunne fortelle at de har mottatt 6 søknader. Prosessen, intervjuene og avgjørelsen gjøres i nær fremtid. Plan og utviklingskoordinator-stillingen er som nevnt tidligere, relatert til teknisk sektor. Arbeidet er i dag for omfattende til at oppgavene kunne fordeles blant stillingene i som allerede er bemannet. - Vi håper å ha en avgjørelse klar i løpet av denne uken, avslutter Nutti.