Salangen-Nyheter

Ungdomslaget er klar for revy:

Seksa er under planlegging

Seksa-revyen har hvert år vært stappet med masse morsomme og originale innslag. Hva kan man forvente fra lavangsværingene denne omgangen? ARKIVFOTO: JON HENRIK

TENNEVOLL: Den populære revyen i Lavangen, Seksa-revyen er nå under produksjon. Revylaget lover også i år god underholdning der de som vanlig vil framheve enkelte personer i Lavangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Når høsten kommer så betyr det høstfest og seksa revy for folk i Lavangen. Det er en veldig populær revy som i år blir arrangert på lørdag 10. november.  – Vi har hatt en idé-dugnad og begynt å skrive på sketsjer, men noe konkret innhold har vi ikke landet på enda. Heldigvis skjer det jo en god del i Lavangen i løpet av ett år så det vil ikke bli den store utfordringen å finne materiale. Det er jo eller ikke til å legge skjul på at spesielt maktpersoner ikke kan føle seg trygg, forteller Ole Johnny Røstvold lurt til nettavisen. Han forteller videre at navnet "Seksa" rett og slett betyr "ettermiddagsmåltid" i følge gammel tradisjon, og de lover at de skal levere ett godt måltid også i år. – Ungdomslaget er allerede i gang med å planlegge høstfesten så her er det bare å sette av lørdag 10. november av for en artig og trivelig kveld, avslutter Ole Johnny Røstvold til nettavisen.

ANNONSE
Annonse