Salangen-Nyheter

Salangen Røde Kors Ungdom inviterer:

Shoppingtur til Narvik

Førstkommende lørdag inviterer Salangen Røde Kors til shoppingtur til Narvik. Tilbudet gjelder for alle ungdommer i alderen 13 til 20 år. Adgang fra YX på Sjøvegan klokken 10:00 og bussen tilbake fra Narvik går klokken 15:30.

SJØVEGAN: Førstkommende lørdag inviterer Salangen Røde Kors til shoppingtur til Narvik. Tilbudet gjelder for alle ungdommer i alderen 13 til 20 år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lørdag inviterer Salangen Røde Kors Ungdom til gratis shoppingtur til Narvik. Leder i Salangen Røde Kors Ungdom, Ramona Antonsen forteller til nettavisen at de hver måned legger opp til en aktivitet, og at denne gangen velger de å sette opp en shopping tur til Narvik. De har fått Furuly busselskap til å kjøre og at ungdom både i og utenfor kommunegrensa er velkommen til å melde seg på. – Bussen går klokken 10:00 fra Yx på Sjøvegan og klokken 15:30 går så bussen tilbake igjen fra Narvik til Sjøvegan, alle mellom 13 år og 20 år er hjertelig velkommen til å melde seg på, oppfordrer Antonsen til nettavisen.

Melde seg inn

I tillegg ønsker Ramona å oppfordre alle imellom 13 og 30 år om å melde seg inn i Røde Kors Ungdom. – Vi håper mange medlemmer til Røde Kors Ungdom og det koster bare 150 kroner i året å være medlem, og det er mange fordeler, som blant annet at man får være med på en rekke aktiviteter gratis, opplyser leder av Salangen Røde Kors Ungdom, Ramona Antonsen.

ANNONSE
Annonse