Salangen-Nyheter

17.mai-arrangementet på Sjøvegan:

Simon holder talen

På bildet: Leder i Salangen AUF, Simon Sæbø skal stå for den offisielle 17.mai-talen i Salangen i år. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Norges nasjonaldag er like bak hjørnet, og markeringen i Salangen er ferdig planlagt for lenge siden. I år skal ungdommens røst høres utover Salangshallen, når leder i Salangen AUF, Simon Sæbø skal holde årets offisielle 17.mai-tale.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er lang tradisjon i Salangen at det avholdes en offisiell 17.mai- tale under selve hovedarrangementet som finner sted i Salangshallen på den store dagen. Mange ulike personer innenfor politikk og næringsliv, samt private personer har holdt talen opp igjennom årene. Men i år er det ungdommens røst som skal høres. Salangen AUFs leder, Simon Sæbø skal sørge for å si noen velvalgte ord i anledning Norges nasjonaldag.

Får støtte

Sæbø er en engasjert ungdomspolitiker i Salangen og har garantert mye og si på dagen. Men han skal ikke være den eneste som skal si noe på dagen. Også russepresident ved Sjøvegan videregående skole i år, Frøydis Fjeldstad skal også holde den tradisjonelle russetalen, etter hovedtalen. Arrangementet i Salangshallen begynner kl.

13.00

på 17.mai i år.

ANNONSE
Annonse