Salangen-Nyheter

Fjeldstad Dekk stenger dørene:

Siste dekksesong

Fjeldstad Dekk skal stenge dørene, men Harald Rune Fjeldstad kan fortelle han blir å drive ut hele sesongen slik at alle kundene får skiftet til sommerdekkene sine. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Det varme været og overgangen til sommer markerer Fjeldstad Dekk sin femte sommerdekk-sesong. Dessverre blir det også deres siste sesong på grunn av nytt krav lagt fram av Statens Vegvesen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fjeldstad Dekk har i flere gode år drevet med god bildekk-service for salangsværinger som ønsker å skifte de skarpe vinterdekkene til sommerdekk når snøen smelter bort. Årets omgang markerer deres 5-års jubileum som desverre samtidig markerer deres siste år med god bildekk-service. Harald Rune Fjeldstad ved Fjeldstad Dekk forteller til nettavisen at det er klare meldinger og strenge krav fra Statens Vegvesen er grunnen til at bedriften stenges. - Jeg har godkjenning fra Statnes Vegvesen som sier jeg kan jobbe med dekk, selv om jeg ikke har noe mekanisk bakgrunn. Vi trenger nytt utstyr som jeg ikke kan bruke, og en sjef i hallen som er mekaniker for å kunne få godkjent kravet fra vegvesenet, forteller Fjeldstad til nettavisen.

Harald Rune Fjeldstad er trist over at de må legge ned dekkservicebedriften, men kan avsløre at han kanskje kommer tilbake en gang i framtiden. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Fornøyde kunder

Fjeldstad Dekk blir ikke å stenge dørene før alle kundene deres som bruker dekkhotellet har fått sommerdekkene på bilene sine. - Det har vært fem gode år, og vi har over 100 bildekk på hotellet vårt akkurat nå. Kundene våre har vært kjempefornøyd hele veien, og det var mange triste kunder som mottok meldingen om at vi må legge ned, forteller dekkeksperten til nettavisen.

Fullfører sesongen

Selv om nedleggelsen ligger i horisonten, er det fortsatt mye for Harald Rune Fjeldstad å gjøre. - Folk har allerede begynt å legge om dekk på bilene sine, så vi er i full gang på verkstedet. Vi blir å fortsette ut sesongen, som varer til rundt midten av juni før vi stenger dørene her, forteller Fjeldstad, og legger til avsluttende at selv om været ser bra ut må folk fortsatt være forsiktig på veiene. - Det kan fortsatt legge seg islag i skyggene på morgenen, så kjør forsiktig og etter forholdene, oppfordrer Fjeldstad avsluttende til nettavisen.