Salangen-Nyheter

Tar i mot kunder på SAFA

Siv starter opp igjen

Fotterapeut, Siv Eilertsen har igjen startet opp med sin profesjon, men denne gangen med lokaler hos SAFA på Ryet. ARKIVFOTO: SANDER KARLSEN

- Føttene skal brukes ut hele livet, da er det viktig å ta godt vare på dem, forteller fotterapaut Siv Eilertsen når nettavisen prater med henne tirsdag morgen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Etter lengre tids pause fra det å drive egen virksomhet, så har hun nå startet opp igjen for med å ta behandlinger i lokaler på Frivillighetssentralen i Salangen (SAFA).

- Jeg er ambulerende å nå skal jeg ha en fast dag på SAFA. Det er veldig fint å starte opp igjen, sier Siv Eilertsen smilende.

Hun drev tidligere egen salong i Markussen-gården på Sjøvegan, som da het Sivs Velvære. Denne avsluttet hun i 2017 til fordel for ny jobb innenfor helse- og omsorgsfaget.

Gleder seg til nye kunder

Det er ingen tvil om at Siv nå ser frem til å ta i mot både nye og gamle kunder igjen.

- Bedriften min nå heter Fotterapi Hudpleie - Eilertsen. Som ambulerende utfører jeg fotbehandling,  massasje, voksing.  Jeg skal være onsdager på SAFA å der utfører jeg fotbehandling og voksing. På onsdager har SAFA også åpen kafé, avslutter Siv Eilertsen fornøyd.