Salangen-Nyheter

Salangen IF Turn klar for NNM:

- Skal gjøre vårt beste

Det er rundt 20 utøvere fra Salangen IF Turn som skal delta på Nord-Norsk mesterskap. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

SJØVEGAN: Det er rundt 20 utøvere fra Salangen IF Turn som skal delta på Nord-Norsk mesterskap i turn kommende helg i Bodø- hallen. – Vi syns det er kjempegøy at så mange fra Salangen stiller, sier leder i SIF-Turn, Ragnfrid M. Karlsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er i år påmeldt over 500 deltagere i NNM, fordelt på turn Kvinner, turn Menn, åpen Klasse (Show og oppvisning) og Troppsgymnastikk. Konkurransen avvikles i Bodøhallen/Spektrum 12.-14. april med konkurranse lørdag og søndag. Salangen IF Turn stiller med hele 20 utøvere i alderen 13-17 år.

Lang busstur

Utøverne fra kommunen reiser med buss til Bodø førstkommende fredag ettermiddag. De reiser sammen med foreldre, foresatte, reiseledere og trenere. Turen er lang og det vil bli sent før de er fremme i byen. Premieutdelingen vil finne sted søndag, og det vil bli avholdt bankett for alle deltakerne, ledere og dommere lørdag kveld på Radisson BLU Hotel Bodø. Cheers gruppa fra SIF-Turn skal på bankett lørdag, mens akrobatikk gruppa har valgt og ikke stille. De skal heller spise ute et annet sted.

Medaljehåp

Håpet på medaljer lever i beste velgående. - Utøverne har holdt seg på et jevnt godt nivå, over lengre tid, sier Karlsen. Hun presiserer at det i all hovedsak er gøy å stille. - Vi skal gjøre vårt beste, og vi håper på å gjøre det bra, men det viktigste er uansett at utøverne som deltar i Nord-Norsk Mesterskap vil komme hjem med en god erfaring. Man deltar i noe stort, det er gøy, og man kan utvikle seg, avslutter Karlsen.