Salangen-Nyheter

Skal pusse opp kiosken

Narvesen Sjøvegan skal få en ansiktsløftning. Hyller og seksjoner skal flyttes på til nye plasser i butikken. - Jeg blir også mye mer gladere om dagen når dette er gjort, forteller daglig leder Alvilde Sæther overfor nettavisen.

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Daglig leder for Narvesen Sjøvegan, Alvilde Sæther ser fram til at kiosken får en ansiktsløftning.

Hun har drevet Narvesen på Sjøvegan i 16 år. Kiosken som ligger midt i sentrum av Sjøvegan har ikke fått de store "ansiktsløftningene" siden den gang. Men nå skal det skje. - Jeg regner med at det kommer til å skje i løpet av første kvartal, sier daglig leder Alvilde Sæther overfor nettavisen. Butikken skal fjerne en vegg inne, slik at det blir større plass for DVD-utleie samt salg av bøker og blader. I dag har kiosken på Sjøvegan mange kunder som er innom hver dag, enten for å tippe eller for å kjøpe kioskvarer. - Vi kommer også til å få to kasser der vi kan betjene kundene raskere enn det vi kan i dag med en kasse, sier Sæther. På begge kassene blir det også tippeterminaler.

Blir ikke stengt

Selve ansiktsløftningen skal skje på 24 timer. - Vi kommer til å ha stengt en dag for å gjøre denne oppussingen, slik at kundene på minst mulig måte skal merke det, sier Sæther. Tidligere var gården der Narvesen holder til, eid av Hans Lund. Men nå i nyere tid er det Karl Johan Lynum som har overtatt eierskapet.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse