Salangen-Nyheter

Eneste i fra Øvre Salangen:

Skal sloss mot Finnmark!

- Jeg har spilt fotball så lenge jeg kan huske. Fotball er et flott lagspill, sier Sagerup. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ØVRE SALANGEN: Neste helg skal det være kretskamp mot Finnmark og fotballspilleren Sindre Sagerup er en av de utvalgte som får æren å spille for Troms Fotballkrets.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sindre Sagerup er den eneste fotballspilleren fra Øvre Salangen som har blitt tatt ut til å delta på kretskampen mot Finnmark neste helg. Troms Fotballkrets har tatt ut 18 jenter og 18 gutter som er født 2002 til å gi jernet mot Finnmark Fotballkrets. Sindre Sagerup sier at det er prestisjefylt å være en del av uttaket. - Det er mange andre i Troms som er født i 2002 og å kunne være en av de 18 guttene som ble tatt ut er morsomt. Vi har hatt flere sonesamlinger på Bardufoss og jeg antar at jeg har jobbet hardt og vist gode resultater, sier Sagerup fornøyd til nettavisen.

Stolt fotballspiller

Sagerup kan fortelle at han ble svært overrasket onsdags ettermiddag da hans mor gav beskjeden at han skal til Tromsø - Jeg trodde ikke på henne først, men da jeg fikk det inn ble jeg kjempeglad, sier han stolt. Selv om han er den eneste i fra Øvre Salangen som skal til Tromsø håper han at andre i fra laget vil bli med å heie han frem. - Jeg kommer i hvert fall til å skryte litt til de andre i Salangen at jeg ble tatt ut, ler Sagerup avsluttende til nettavisen.