Salangen-Nyheter

Godt forslag fra Strandsenteret:

- Skape liv i sentrum

Mary-Anne Winstanley (t.v.), Kari Rognsaa og May Torill Rotvik håper det er mange som ønsker å benytte seg denne muligheten. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Jentene inne i Strandsenteret ønsker å arrangere et lørdagmarked for privatpersoner og lag/foreninger inne i gangen på senteret. - Vi ønsker å skape liv i senteret, sier jentene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Butikkene på Strandsenteret på Sjøvegan har kommet med et godt forslag hvor de ønsker å ordne til et lørdagsmarked for privatpersoner og lag/foreninger hvor de kan selge ting og tang inne i senteret. Det er May Torill Rotvik, Kari Rognsaa og Mary-Anne Winstanley som er initiativtakere til dette. - Vi ønsker å skape litt liv i senteret. Det var noen som var interessert i å få dette til og vi kan da bistå med å skaffe bord, sier Rognsaa ovenfor nettavisen.

- Få til flere lørdager

Rognsaa nevner at det har vært marked tidligere inne i senteret under Millionfisken eller andre arrangementer som har gitt gode tilbakemeldinger. - Om dette blir bra er dette kanskje noe vi kan få til flere lørdager. Folk kan ta med seg alt mulig som kan selges, ting de har laget selv, eller ha sitt eget bruktmarked, sier hun avsluttende og legger til at det er helt gratis å være med. 

Jentene håper på å starte førstkommende lørdag 29. april. Fra kl. 10-15. De må ha en tilbakemelding innen torsdag 27. april. Ta kontakt med 77 17 11 22.