Salangen-Nyheter

Gründeren Mikalsen:

Skaper turistportal

Den unge gründeren Tobias Mikalsen driver for tiden å legger til rette for en egen reiselivsportal for turistnæringen i Indre Sør Troms. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Det er nå under utarbeidelse en egen turistportal for alle aktører innen reiselivsnæringen i Salangen. Målet er å få så mange som mulig til å være med på en satsing som kan markedsføre reiselivet i Sør- Troms på en bedre og billigere måte.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har blitt jobbet med å få til en reiselivsportal, hvor reislivsnæringen kan få mulighet til å være med, for på den måten kunne nå ut til flere turister. Tanken bak dette er at det lages en portal, hvor turister kan søke og finne et reisemål for opplevelser, og samtidig kan foreta booking der det er ønskelig med overnatting, og aktiviteter i Sør Troms.

Regionen

Initiativtaker er Tobias Mikalsen, som er i kjent i Salangen for å være en ung gründer. - Portalen skal hjelpe regionens bedrifter med å spre sitt tilbud, og gjøre det kjent for omverden. Jeg mener dette vil være mye mer effektivt enn at hver enkelt lager sitt eget system for bestillinger, hjemmeside og markedsføring alene. Markedsføringen gjennom portalen vil både ha større virkning, være billigere, og være mer målrettet markedsføring, enn om bedriftene gjør dette selv, sier unge Mikalsen.

Allmøte

Tobias Mikalsen har jobbet med dette igjennom sitt foretak Mikalsen Operations sammens med Garsnes Utvikling AS. Sålangt har han fått grunnmuren for portalen klar. I den sammenheng vil han oppfordre alle i reiselivsbransjen i regionen å møte opp på allmøte den 6. februar kl. 15.00 på Lysthuset i Sjøvegan, om å stille opp for å få mer informasjon om prosjektet, og for å finne ut veien videre for reiselivsportalen VisitSalangen.no  Derfor presiserer han og håper aktører i næringen vil møte opp.

Arena

Tobias er for tiden student, og jobber med dette i tillegg til studiene i salg,service og sikkerhet og er veldig engasjert. - Dette er et spennende prosjekt, og en unik arena, hvor reiselivsnæringa, kan lage sine egne reiselivspakker, å legge inn under portalen, som han mener vil nå ut til mange turister i inn og utland, hvor også hver enkelt kan kjøpe sine reisemål, og ulike aktiviteter. Indre Sør Troms- regionen er på topp ti, når det gjelder turistmål som mange vil oppleve.