Salangen-Nyheter

Godt salg hos byggevaren:

Skru-maskin er tingen!

Tom-Eirik Sørensen (t.v) og Ronny Dørum (t.h) ved Sjøvegan Byggevare, er fornøyd med salget av skrumaskiner. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Byggtorget på Sjøvegan har stort salg av nye skrumaskiner med stor kapasitet og proff garanti. - Alle skal ha gode kvalitet og langvarighet på maskinene, sier Tom-Eirik Sørensen (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I de siste dagene før jul, og rett over nyåret har salget av skru-maskiner gått opp på Byggtorget på Sjøvegan. - Salget på Milwaukee- produkter har tatt helt av. Dette er vel på grunn av at du kan få en driftsikker og kraftig skrumaskin til omentrent samme pris som andre skrumaskiner, eller som er mer som hobbymaskiner å regne, sier Ronny Dørum ved Byggtorget-butikken til nettavisen.

Bakdeler

Alle medaljer har sine baksider heter det. På disse produktene som ellers har vunnet mange tester og har hatt full score, så får produkten litt minus fordi batteriene tar litt lang tid å lade opp, i forhold til opplading på andre merker. Dette kommer også frem i testene disse produktene har vært igjennom.

Standard

Men produktene faller ikke i verdi i øynene til kundene eller selgeren for det. - Batteriene er standarisert slik at du kan bruke ett batteri til alle ulike produkter i denne serien. Og batterikapasiteten er så stor, at du ikke klarer å tømme et batteri på vanlig bruk i løpet av en dag, sier selger Tom-Eirik Sørensen ved Byggtorget Sjøvegan.

Etterspørsel

Dørum kan bekrefte at salget har vært veldig stort i Salangen, men også utenfor kommunen. - Produktene er blitt veldig populære. På innkjøpssiden er det tatt inn omkring 600000 totalt av dette produktet. Og første uke i februar, drar en fra Byggtorget- butikken på Sjøvegan på salgsmesse til Dublin i forbindelse med dette produktet.