Salangen-Nyheter

iCaravan på prøveturné:

Skryter av bobilcampen

Daglig leder ved iCaravan AS i Tromsø, Jan-Børre Håheim. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Daglig leder ved iCaravan AS i Tromsø, Jan-Børre Håheim har vært ute på prøveturné med en av deres mer populære bobiler. På denne prøveturneen har han besøkt mange steder de siste dagene, men Sjøvegan har overrasket han.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tromsø- bedriften iCaravan i Tromsø er en av de ledende leverandører av bobiler, og da er det selvfølgelig viktig å vite hva man selger. Derfor har daglig leder Jan-Børre Håheim tatt med en av deres mer populære modeller som er Eura Mobil, ut på en liten testtur. – Jeg har vært på en liten rundtur i distriktet de siste dagene og besøkt en rekke av våre private kunder, samtidig som jeg har fått testet ut denne bobilen. For å være sikker på å kunne gi riktige opplysninger til våre kunder er det viktig at vi kan henvise til egne erfaringer, forteller Håheim til nettavisen.

I løpet av turneen har Håheim stadig oppdatert sosiale medier hvor han er slik at kunder som fulgte med kunne invitere han på besøk. Han beskriver hele turen som en veldig positiv opplevelse. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Imponert over bobilplassen

I løpet av denne prøveturen har Håheim besøkt en rekke plasser i området, med Harstad som sydligste destinasjon. Håheim forteller at det er begrenset med tilrettelegging for bobiler de fleste plasser på vinterstid, og at det ofte da ikke er lagt opp til store bobiler. – Bilen jeg kjører nå er ni meter lang, og bobilplassen på Sjøvegan ble jeg veldig fort imponert over. Den er stor og oversiktelig og det var ingen problem å finne seg til rette med en stor bil. Det eneste jeg savnet var litt bedre informasjon om betaling. Det hadde kanskje vært mulig å få satt opp et skilt. Ellers hadde jeg en fortreffelig natt der, foruten at jeg gikk tom for gass i går kveld, jeg hadde ikke lyst til å koble til strøm ettersom jeg ville se om bilen holdt godt på varmen. Det fikk jeg bevist at den gjorde, på morgenen i dag var det enda 13 grader inne i bobilen, det er ganske imponerende med tanke på at det er en så stor bobil, skryter Håheim til nettavisen. Nå fortsetter han på turneen sin, som til slutt ender hjemme hos han selv, med påskeferie!.

I denne ni meter lange bobilen som har en prislapp på over 1,5 million følger det med en hel rekke nymoderne løsninger, blant annet varmepumpe, en rekke spennende løsninger på både lyd og lys og ikke minst massasjefunksjon i senga. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN