Salangen-Nyheter

Ordfører i Ibestad kommune:

Skryter av innbyggerne

Ordfører i Ibestad, Dag Sigurd Brustind skryter av sine innbyggere i den vanskelige situasjonen man står i nå.

HAMNVIK: Ordfører i Ibestad kommune, Dag Sigurd Brustind skryter av sine innbyggere i disse korona- tider. Når alle bidrar kan vi stå med rak rygg, når dette en gang er over.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2020 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Brustind skriver i en Facebook- melding søndag at han opplever nå et enormt engasjement fra innbyggerne i Ibestad for å hindre smitte i kommunen.

- Ved å stå sammen og jobbe mot felles mål vil vi bidra til felles beste. Husk at dette er en kjempedugnad. Kriseledelsen skal selvsagt vedta bestemmelser og forordninger om hvordan ting skal være, men det aller viktigste er likevel det som utføres hver dag av alle dere. Alle tiltak bidrar til at vi reduserer risikoen for smitte. Ha fokus på at vi skal klare å komme gjennom dette og stå han av. Hele Norge har nå samme fokus, skriver Brustind i sitt innlegg.

Oppfordrer til å ta vare på hverandre

I en slik krisesituasjon som det er nå, oppfordres folk til å ta vare på hverandre.

- Vet dere om noen som er redde, usikre eller trenger hjelp. Noen som mangler informasjon. Ikke vær redde for å ta initiativ, ring gjerne naboen og spør om det går bra. Vi jobber med ekstra tiltak rettet mot innbyggerne. Men vi vil likevel være avhengige av alle dere for å få dette til, skriver Brustind.

- Til slutt vil jeg poengtere at jeg vet at Ibestads innbyggere både vil og kan. Ibestad har alltid vært god på dugnad. Og dette er uten tvil kommunens største dugnad noensinne, sier han.