Salangen-Nyheter

Spennende dag på Idrettsheia:

Skuffet over resultatet

Tiltross for god spilling av lagene fra Salangen, så holdt ikke dette helt til slutt. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

SJØVEGAN: Det var to spennende kamper som foregikk i går på Idrettsheia. Begge kampene så lovende ut for begge Salangen- lagene ved start, men det endret seg desverre underveis.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dagen begynte veldig bra med mange tilskuere som fulgte den første kampen som var mellom gutta i Salangen sitt 3.divisjons lag og Norild fra Vadsø.  Tilskuerne var engasjerte under hele kampen og fulgte nøye med. Den andre kampen som startet klokken 16.30 var mellom Salangen IF 2 og Lokomotiv Tromsø.

Salangen - Norild

Kampen på formiddagen startet bra med flere angrep fra hjemmelaget. Det var godt spill fra begge lagene, men rett før pause klarte bortelaget fra Vadsø å få inn et mål og dermed var stillingen 0-1 til bortelaget. Gutta fra Salangen ligger nå nederst på tabellen, men vi håper at de ikke mister motet. Vi satser på at de kommer sterkt tilbake utover høsten.

Salangen 2- Lokomotiv Tromsø

Guttene spilte veldig godt i starten. De fikk noen gode sjanser og var frempå flere ganger. Publikummet som satt på tribunen kalte "guttan vårres" for "klegger". Og dette var selvfølgelig positivt ment. Etter 35 minutt header bortelaget inn en corner på første stolpe og da blir stillingen 0-1 til de. I 2.omgangen scorer Robin Dørum et flott mål. Dette gjør han også senere i kampen og stillingen blir 2-1 til Salangen.  Cirka 86 minutter ut i kampen slår Tromsø-laget tilbake på oss og stillingen blir da 2-3 til Lokomotiv Tromsø. Kampen ender til slutt med 3-2 til bortelaget.