Salangen-Nyheter

Oppgradering av skytearena:

Skyter med harde skyts!

Gutta på dugnad i forberedelse, analysering og planlegging av ny kulefanger.

Gutta på dugnad i forberedelse, analysering og planlegging av ny kulefanger.

SJØVEGAN: Salangen Pistolklubb jobber nå med å oppgradere skytebanen inne på bomberommet i Salangen Kulturhus for å kunne avfyre mer kraftigere kalibre. I tillegg som det er et ønske for å skape en treningsarena for blant annet politiet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Hver onsdag ettermiddag fyres det av i bomberommet i kulturhuset på Sjøvegan, men mellom onsdagene jobbes det med dugnadsarbeid for å kunne avfyre mer kraftige kuler. - Vi kunne ikke bruke grove kuler før på grunn av at det blir så stor skade på kulefangeren, derfor må vi nå bygge den opp igjen. Dette går på dugnad for å få satt opp sterkere panserplater, får vi dette til kan politiet bruke dette under treninger, forklarer nestleder, Eldar Sørensen i Salangen Pistolklubb.

Mange ungdommer

Sørensen kan fortelle at klubben har tatt seg veldig opp og han opplever perioder hvor deltakere faktisk må vente på tur for å kunne bruke banen. Han legger spesielt merke til hvor mye interessen har økt blant ungdommene. - Vi følger nøye med dem for å sørge at de gjør alt riktig. De er veldig snar på å skjønne hvor farlig det er å bruke våpen, avslutter Sørensen til nettavisen.

Annonse