Salangen-Nyheter

STOR jubileumssending i kveld:

Slik skal de feire 20 år!

Ranveig Steen Aanes og Terje Nyberget er to av programvertene i kveldens jubileumssending. FOTO: MARILEE GOULET

Fredag kveld klokken 20.00 sender Salangen-Nyheter sin offisielle 20 års jubileumssending på web-tv! Her får seerne følge med på litt av det redaksjonen i Salangen har produsert og laget igjennom 20 år av web-tv sendinger og web-tv innslag fra de tre kommunene Salangen, Lavangen og Ibestad. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

- Vi håper at mange av våre seere og følgere på Facebook ser sendingen som går kl. 20.00 i kveld hos oss, på vår egen web-tv kanal på våre nettsider, men også på Facebook- sidene til Salangen-Nyheter. Både ansatte i Salangen-Nyheter og frivillige sjeler har stått på de to siste ukene for å produsere og få ferdig denne sendingen til i kveld, så dette gleder jeg meg til, sier redaktør og eier av Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen.

Hilsninger

I sendingen har en rekke kjente personligheter fra hele Norge sendt inn sine gratulasjonshilsninger til vår medieredaksjon i Salangen.

- Det er helt utrolig hvor mange hilsninger vi har fått inn! Jeg blir varm og rørt om hjertet når jeg snakker om det. Jeg er så takknemlig for det!, sier Jon Henrik med en liten tåre i øyenkroken.

Sendingen klokken 20.00 i kveld inneholder også konkurranser til seerne. Det blir mulighet til å vinne fine premier fra sponsorer, bare med å sende inn svar på SMS til sendingen. Følg med!