Salangen-Nyheter

Millionfisken 2013:

Snart planleggingsklar

Kurt Jan Kvernmo fra årets Millionfisken. ARKIVFOTO: HÅKON NYGÅRD

SJØVEGAN: Det er kun knappe tre måneder siden årets Millionfisken-arrangement gikk av stabelen, men allerede nå i oktober skal neste års begivenhet planlegges.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Leder i hovedkomitéen til Millionfisken, Kurt Jan Kvernmo, uttalte like etter Millionfisken 2012 at det var et rekordarrangement. At de ønsker å gjenta suksessen er ingen tvil, men for hvert nytt år trengs det videreutvikling. - Der det er rom for forbedring, må vi forbedre, og vi er helt klart åpen for idéer fra publikum angående neste års Millionfisken, sier Kvernmo til nettavisen.

- Fornøyde

- Vi er meget fornøyde med årets resultat, og det virket på publikum og deltakere at de også var fornøyde med arrangementet, sier prosjektsekretær i Millionfisken AS, Bjørn Nordmo. I disse tider hvor det er mye fokus på næringsutvikling i regionen, så henger ikke Millionfisken AS i bakleksa der heller. - Man må utvikle ting som fungerer, for å holde det interessant. Vi tar gjerne imot innspill, og både ris og ros er velkommen, smiler Nordmo. Det gjenstår å se nøyaktig hvor store eller små endringer som skal gjøres på arrangementet, men nettavisen kommer tilbake med mer i oktober når planleggingen kommer i gang.