Salangen-Nyheter

Snowboardklubben utvider

Selv om det ikke er mye snø til å stå på snowboard, så arbeider Salangen Snowboardklubb likevell med prosjekter. Det siste prosjektet er en hytte/varmebu som står i snowboardbakken.

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Snowboardbakken som ligger litt ovenfor Vasshaug skole her i Salangen

De arbeider stadig som noen flittige maur med sitt store byggeprosjekt. Det er Salangen Snowboardklubb vi snakker om. Nå er det kommet en hytte/varmebu i bakken. Denne hytten er sponset av LAMO-kollektivet og Sjøvegan Byggevare. - De var så utrolig snill å gav oss denne hytten. Noe vi trenger i bakken, sier leder i klubben Marius Prestbakk ovenfor nettavisen. Han fortsetter med å fortelle at snowboardklubben nå har 35 medlemmer. I blant dem er det mange nye som foreløpig har lite erfaring med å stå på snøbrettet.

Bakken sponset

Næringslivet i Salangen er fenomenal når det kommer til sponsing av ungdomsaktiviteter. Nylig har også Sjøvegan Maskin og Transport og Kjetil Solheim vært å planert snowboardbakken. Her har de også bygget to såkalte "Big jump" og et nybegynner hopp. Klubben har også fått høytallere og musikkanlegg i bakken, så nå mangles det bare strøm. - Nå venter vi bare på at snøen kommer, og at vi får mye snø, sier en fornøyd leder i Salangen Snowboardklubb Marius Prestbakk.

Foto: Jon Henrik Larsen