Salangen-Nyheter

Utvikler Fjellkysten videre:

Søker etter driftsleder

Tor Lyngmo og Fjellkysten Gjestehus søker etter en driftsleder. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Tor Lyngmo og Fjellkysten Gjestehus søker etter en driftsleder. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Fjellkysten Gjestehus søker nå etter en engasjert driftsleder som kan være med på å videreutvikle gjestehuset videre. På grunn av økt aktivitet både innenfor overnatting, servering og arrangementer er det et stort behov for en ekstra hånd.

Publisert:

Annonse
Annonse

Tor Lyngmo ved Fjellkysten Gjestehus, sammen med lokale eiere har drevet gjestehuset siden 2008 og de er godt i gang med å utvikle stedet videre som et god tilbud for tilreisende. På grunn av økt aktivitet søker nå Lyngmo etter ny driftsleder. - Det har vært så mye å gjøre at vi har vært underbemannet til tider. Nå har vi så mye trafikk fremover at vi må oppgradere oss, forklarer Lyngmo til nettavisen.

Ønsker å videreutvikle

Nå er det slik at Fjellkysten ikke har en driftsleder slik at Tor Lyngmo må gjøre de daglige arbeidsoppgavene. - Det har aldri vært planen om at de daglige gjøremålene skulle være min oppgave. Jeg har lenge hatt planer om å kunne videreutvikle gjestehuset, men når de daglige oppdragene må gjøres får jeg lite tid til det.  Med en driftsleder vil det øke innsatsen på salg og markedsføringen, fortsetter Lyngmo.

Søker driftsleder

Tor Lyngmo søker nå etter målrettet og engasjert driftsleder som gjennom daglig drift og vertskapsrollen kan være med på å videreutvikle Fjellkysten Gjestehus. - Jeg ser etter et menneske som er flink med folk og ærlig. I tillegg som kan organisere de daglige rutinene på en god måte, sier Lyngmo avslutningsvis.