Salangen-Nyheter

Trenger underholdning til årsfesten:

Søker skuespillere

Medlem i årsfestkomiteen, Malin Tverseth håper at det er noen som vil være med å underholde på årsfesten til Øvre Salangen idrettslag. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

ØVRE SALANGEN: 30.desember er det årsfest hos Øvre Salangen idrettslag. I mangel av underholdning har medlem av årsfestkomiteen, Malin Tverseth nå annonsert offentlig om det er noen amatørskuespillere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På festen samles folk fra hele bygda til hyggelig lag etter julestria. - Vi håper det er noen som kan komme å kle seg ut og fremføre noen sketsjer under årsfesten til Øvre Salangen idrettslag som er fredag 30.desember, sier Tverseth til nettavisen. Til nå er det ingen som har meldt sin interesse for å være med å stå for underholdningen, og etter å ha forhørt seg med forskjellige lokale humorister, visste ikke Tverseth andre råd enn å legge ut en offentlig annonse hvor hun spør om det finnes noen der ute med en skuespiller i magen.

Ikke fest uten humor

En årsfest uten underholdning er ikke veldig tiltrekkende og derfor håper hun at noen vil melde sin interesse snarest. - Det stilles ikke noe særlige krav til faglig bakgrunn, og at alt er av interesse, sier Tverseth og ler. Hun legger til avsluttende at det er ikke helt manko på underholdning på årsfesten. - Vi skal få litt live musikk av med gitarkongen Steinar Steffensen, som skal underholde med "Leif is life". Så det er bare å komme og ta en del av årsfesten til ØSIL, avslutter Tverseth til nettavisen med et smil.