ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Fylkeslekene for utviklingshemmede:

Solfrid tok gullmedalje

En tydelig glad og stolt Solfrid Segtnan etter at hun hadde fått gullmedaljen rundt halsen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SETERMOEN: Salangsværingen Solfrid Segtnan (bildet) tok lørdag gullmedalje i konkurransen kast med liten ball på fylkeslekene for utviklingshemmede i Bardu.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det er 19.gang at de offisielle fylkeslekene i friidrett og svømming for funksjonshemmede blir arrangert i Bardu. Det er Troms fylkeskommune, Bardu kommune, Bardu IL og Setermoen Svømmeklubb som også i år arrangerte lekene. Alle de fire deltakerne fra Salangen gjorde det godt i lekene.Gull og glitter

Solfrid Segtnan sikret seg 1.plass i kast med liten ball. Hilmar Ingebrigtsen  fikk sølv i kast med liten ball, mens Oddveig Ingebrigtsen fikk gullmedalje i samme konkurranse. Kjell Einar Stenhaug fikk 3.plass i ballkastingen. Det var en tydelig stolt og glad Stenhaug som inntok plassen sin på pallen i lag med de to andre vinnerne som kom fra to andre steder i Troms.

Kjell Einar Stenhaug mottar sin bronsjemedalje etter å ha deltatt i konkurransen, kast med liten ball. FOTO: JON HENRIK LARSENFra hele fylket

Over 100 deltakere fra hele Troms fylke og Narvik var med på fylkeslekene som ble arrangert i helga. Funksjonshemmende fra Salangen har deltatt i flere år på lekene, og fått medaljer og diplomer for sine deltakelser tidligere. Lekene i helga ble avsluttet lørdag kveld med stor festmiddag i Barduhallen.