Salangen-Nyheter

Salangen Idrettsforenings jubileum:

Solid 75 åring feirer

På bildet: Frode Bruvoll i Salangen Idrettsforening viser fram plakaten til 75 års festen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen Idrettsforening har drevet i 75 år med store utbygginger og flere store sportslige resultater. Nå skal det hele feires med stor jubileumsfeiring den 27.november.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har vært mange store hendelser innenfor Salangen idrettsforening siden oppstarten i 1935. Noen av dem har vært åpningen av Idrettsheia i sin tid, men også det og huse landskamp i fotball i fjor. Opp igjennom alle årene har dugnadsånden vært svært stor i Salangen Idrettsforening, og det ser man klare resultater på i dag. - Det er stort og feire 75 år. Det er utrolig mange idrettsprestasjoner som har vært både innenfor turn, friidrett og langrenn igjennom alle årene med idrettslaget, forteller Frode Bruvoll i Salangen Idrettsforening.

Markerer dagen

Selve feiringen av jubileumet vil finne sted lørdag 27.november med åpen hall for barn og unge fra klokken 12.00 til 15.00 i Salangshallen. Her vil det være mulig og drive med fri aktivitet hele dagen. På kvelden er det lagt opp til stor jubileumsfest med tidligere og nåværende medlemmer i tilegg til mange flere. - Det blir en storartet kveld med mye humor og tilbakeblikk på de 75 årene som har gått. I tilegg blir det servering av mat for de som kjøper billett til festen. Gruppa "Memphis Dream" vil komme til og spille til ut i de små timer på kvelden, avslutter Frode Bruvoll.