Salangen-Nyheter

Basar på Lysthuset til helga:

Sparer til ny handikapbil

SAFA, Salangen Kommune og befolkningen samarbeider på å få en ny handikapbil. SAFA arrangerer basar hvor inntekten går til det. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SAFA, Salangen Kommune og befolkningen samarbeider på å få en ny handikapbil. SAFA arrangerer basar hvor inntekten går til det. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Denne søndagen skal det arrangeres en basar på Lysthuset i Salangen kulturhus av SAFA, der inntekten skal gå til ny handikapbil. Bilen som er i drift fortjener å byttes ut til en som er lettere å kjøre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

For nærmere 2 år siden begynte innsamlingen til en ny handikapbil for brukerne i Salangen. Den gamle har vært i drift i 18 år, og nettavisen erfarer at SAFA ønsker en ny som er lettere å kjøre, og samtidig litt mer moderne. Stifterne til SAFA samler inn pengene gjennom hyggelige samkomster som basaren på søndag 25. september som blir å pågå på Lysthuset i Salangen kulturhus fra kl. 16.00-20.00. Under basaren blir det åresalg med mange fine gevinster, og kafé med kaffe, kaker og rundstykker. Kl. 18.00 skal det også fyres i gang et barnekino, hvor filmen "Oppdrag Dory" skal vises i kinoen.

Behov for ny bil

Nettavisen erfarer at det ikke er noen tvil på at en ny handikapbil ønskes. Den som for øyeblikket brukes har tjent veldig mange folk gjennom tidene, og er dermed veldig godt brukt. Prosjektet som startet for 2 år siden har forandret seg litt gjennom tidene. Nettavisen erfarer at den originale planen var å bygge en ny garasje for den nåværende handikapbilen, men at i et senere tidsrom ble behov for å anskaffe ny bil. Et tett samarbeid mellom Salangen kommune, SAFA og publikum vil føre til at handikapbil-drømmen kan gå i oppfyllelse.

Annonse