Salangen-Nyheter

Vår anmelder om Ford Mondeo:

- Spenstig design!

Den nye Ford Mondeo er spenstig, og har et flott design. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: En nyvinning i Ford sin serie av biler er nettopp ankommet til Indlandet Automobilverksted på Salangsverket, og det er en ny modell av Mondeo. En modell som både selgere og kjøpere har ventet på.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nettavisen besøkte Indlandet Automobilverksted og møtte salgskonsulent Ingrid Elisabeth Fjeldstad, som på en entusiastisk og veldig engasjert måte ville vise frem den nye Ford Mondeo. Hun fortalte ivrig om alle nye finesser, og alle gode egenskaper, og alle forbedringen ved denne modellen, i forhold til tidligere modeller.

F

lott bil

Fjeldstad er klar i sin mening. - Dette er en flott bil, ny og forbedret på mange måter. Komfortmessig er det spesielt å merke seg nye og bedre seter, god beinplass for de som sitter i baksetet, godt og stort baggasjerom uten noe høy terskel som baggasjen må løftes over, sier Fjeldstad. Interiøret er endret og helt nytt med mange funksjoner. Bilen også utstyrt med en rekke tekniske funksjoner som gjør bilen sikrere. Kan nevne blant annet, parkeringsassistranse, lane-keeper som holder bilen innenfor oppmerket kjørefelt, avstandsradar som holder fast avstand til bilen foran, og hovedlysene består nå av led-lys.

Alternativ

Bilen har en størrelse og komfort- plass innvendig, som gjør den til et godt alternativ som yrkesbil som drosje. Da undertegnede foretok prøvekjøring var bilen god å kjøre, retningsstabil, og med en god kjørekomfort. Denne bilen har også bra aksellerasjon sett i forhold til at den har bare 115 Hk, og 1,6 liters diesel motor. Det er relativt lite støy under kjøring, noe som også er mye forbedret i forhold til tidligere modeller. Undertegnende fikk et veldig godt inntrykk, og en god kjøreopplevelse på testturen. Bilen har også et bra utsende, og det skader jo ikke at fronten ligner på en Aston Martin.

Salgskonsulent Ingrid Elisabeth Fjeldstad forteller gladelig om den nye Ford Mondeo. FOTO: JON HENRIK LARSEN