Salangen-Nyheter

Tapte mot Finnsnes i lokaloppgjøret

Gikk på nok et hjemmetap

Salangen møtte Finnsnes på hjemmebane på Idrettsheia. Det ble 0-2 seier til gjestene fra Senja kommune. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Kampen gikk på Idrettsheia gressbane tirsdag kveld, og det var godt oppmøte av publikum både fra Salangen og fra Senja kommune. Alle var interessert i å se hvordan kampen kom til å ende i et lokaloppgjør som ikke har vært spilt på hele 9 år. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen og Finnsnes spilte hele første omgang uten at noen lag fikk mål. Men begge lag presset godt på hverandres målområder, men dessverre ble det ikke uttelling i form av mål.

Men dommer Øyvind Jøstensen fikk nok å gjøre med å dele ut gule og røde kort i første omgang. Etter 39 minutter spill får Finnsnes- spiller Jørgen Sæterbø Larsen rødt kort og må forlate gressmatta på Idrettsheia for resten av kampen.

Også Finnsnes sin trener, Thomas Hagerupsen fikk et oppgjør med dommeren fra Reinen Idrettslag. Etter 40 minutters spill får Hagerupsen gult kort og en advarsel for oppførsel på sidelinja som trener.

Første omgang ble blåst av til pause like målfattig for begge lag.

Første mål på straffespark

Når 2.omgang er i gang og det er totalt spilt 70 minutter får Finnsnes straffespark. Det er Christian Arnesen som står for sparket, og sette ballen elegant i målet som Salangen- keeper Jørn Ivar Kroken vokter. 0-1 til Finnsnes over Salangen er et faktum.

Deretter fortsetter kampen med flere dueller mellom de to lagene frem til at 90 minutter er spilt av kampen og Jonas Andre Christian Alapnes setter ballen inn i målet til Salangen. Dermed 0-2 resultat på Idrettsheia, som også ble sluttresultatet da dommer Jøstensen blåser av etter noen tilleggsminutter i kampen.

Salangen fortsetter sesongen like poengfattig dessverre, og på bunnen av 4.divisjonen.