Salangen-Nyheter

Siste serie- og hjemmekamp i 4.divisjon for i år:

1-5 tap mot Ishavsbyen

Salangens 4.divisjonslag i fotball tapte siste seriekamp i årets sesong, mot Ishavsbyen. Sluttresultat ble 1-5 til gjestene. Foto: Jon Henrik Larsen

Salangens røde og hvitkledde stoltheter tapte lørdag ettermiddag den siste hjemmekampen og seriekampen i årets sesong, mot Ishavsbyen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2022 kl 21:23

Annonse

Det ble en heller sur avslutning på årets fotballsesong i 4.divisjon på Idrettsheia lørdag ettermiddag. Salangen møtte et sterkt Ishavsbyen-lag som var på mål- og poengjakt før sesongen skulle blåses av.

Det kom tydelig til syne når gjestene sørget for det første målet bare etter 17 minutters spill. Deretter ble det ett mål til før pausen. Gjestene var overlegne med mest mål når dommer Tom Erik Johannessen fra Stakkevollan blåste av til pause. Da sto det 0-2 til Ishavsbyen.

Ca. 50 betalende tilskuere fikk med seg fotballkampen på Idrettsheia lørdag ettermiddag. Foto: Jon Henrik Larsen


Det eneste målet

Hjemmelaget skulle etterhvert ut i 2.omgang, nøyaktig 59 minutter, få sitt eneste mål i kampen. Det var Abdikarim Nuur Sabriye som sørget for måljubel på Idrettsheia. Da sto stillingen 1-2 til gjestene.

Deretter kom Ishavsbyen hardt og brutalt videre i kampen med det ene målet etter det andre. Det så en stund ut til at det ikke skulle noen ende ta med målprestasjonene fra "bygutan". Men, det stoppet på 1-5 til slutt når dommeren blåste av kampen noen minutter på overtid.

Tabellposisjon

Salangen har dermed plasser seg på endelig 8.plass med totalt 23 poeng etter årets sesong.

Hør selv hva både målscorer på Salangen i årets sesong, Kristoffer Heggelund og spillende fotballtrener Martin Anthon Solhaug mener om dagens kamp og sesong i videoen under: