Annonse
Salangen-Nyheter

Starter med herreklær

Butikken Martine Klær på Sjøvegan starter opp med salg av herreklær. - Vi ønsker å starte opp med herreklær, og danne et bredere tilbud på Sjøvegan for dette, sier butikksjef Gunn Møller.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Kjell Prestbakk (t.v) Kjell Vidar Fløtten (midten) og Thor Eriksen (t.h) kommer til å bruke Martine Klær på Sjøvegan flittig når de skal finne seg klær.

Nettavisen fikk være med de tre herrene innom Martine Klær i går kveld, for en aldri så liten smugkikk. - Her var det mye bra. Jeg likte disse skjortene her, sier Thor Eriksen bestemt. Han har allerede lagt sin elsk på en dongeribukse og en skjorte. - Jeg tror at det er bra at vi får et bredere tilbud på Sjøvegan for herreklær, sier Kjell Vidar Fløtten til nettavisen. Og han har nok rett. I en lengre periode har nettavisen hatt en "vote" ute på sine sider, der folk kan stemme på om de vil ha en egen butikk med herreklær på Sjøvegan. Svaret har vært et klart ja!


Starter å selge

Butikksjef Gunn Møller forteller at hun i dag mandag starter salget av herreklær på Sjøvegan. - Ja, vi har fått en god del herreklær nå oppover, og mer vil komme inn i butikken, sier Møller. Hun legger til at det er ikke bare klær for eldre menn, men for også for ungdommen. - Vi må ha klær til alle unge og voksne herrer i butikken og det har vi nå, sier Møller bestemt. På torsdag skal hun i tilegg markere 2 årsdag for butikkens tilstedeværelse på Sjøvegan.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse