Salangen-Nyheter

Går i mot befolkningsutviklingen

Starter som personalsjef i Salangen

Ane Kirstine Haugen (bildet) går i mot befolkningsutviklingen, og flytter fra Oslo til Salangen for å bli personalsjef i Salangen kommune. - Jeg synes Salangen er en utrolig spennende plass, sier Haugen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2008 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Ane Kirstine Haugen starter som personalsjef i Salangen kommune til høsten.

I dag kom det fram at Ane Kirstine Haugen er den nye personalsjefen i Salangen kommune, etter Ellinor Bones Larssen som nå kan gå av etter mange år i jobben. - Vi har funnet en ny personalsjef og hun er meget bra kvalifisert for jobben. Hun har mastergrad innenfor personal, og kommer i fra jobb som seniorkonsulent på personalavdelingen på Høgskolen i Akershus, forteller administrasjonssjef i Salangen kommune Elisabeth Nutti ovefor nettavisen. Hun fastslår at Haugen vil starte opp i jobben til høsten i år.

Gleder seg til å komme til Salangen

Det var en utrolig glad Ane Haugen nettavisen fikk kontakt med mandag kveld. - Jeg er utrolig glad for at jeg har fått jobben. Jeg svever enda her, ler 35-åringen. Hun ser selvsagt at det er en jobb som hun må sette seg mye inn i, og finne ut hva som passer best for framtiden. - Jeg er glad for å kunne gå i gang med en jobb med friske øyner og ideer, sier Haugen på telefon. I dag bor hun, sønnen og samboeren i lag i en leilighet i Harstad, men i de nærmeste dagene vil arbeidet med å finne en bopell på Sjøvegan starte.

Hørt mye positivt om Salangen

Når Ane Kirstine Haugen fikk informasjon om at det var søkt etter personalsjef i Salangen, gikk hun inn med en gang og sjekket på nettet for å lese om Salangen. - For det første ble jeg imponert over hvor fin natur dere har der, sier Haugen. Hun fortsetter med å skryte at nyhetene som nettavisen Salangen-Nyheter i dag formidler ut. - Jeg ser jo på sidene deres at det skjer noe i Salangen hele tiden, og det er kjempeartig, sier den nye personalsjefen bestemt.