Salangen-Nyheter

Vil til Trysil:

Stem frem SIF-Ski

Stem frem skilaget slik at de får oppleve en tidlig start på skisesongen. FOTO: INGER KRISTIN HOGNESTAD

SJØVEGAN: Salangen IF-Ski ønsker å vinne en skihelg på langrennsarenaen i Trysil. Det er to dager igjen i konkurransen og skilaget trenger nå din hjelp for å stemme frem deres bidrag i konkurransen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangen IF-Ski har meldt seg på en konkurranse som gir muligheten til å vinne en treningssamling på snø 28. til 30. oktober i Trysil. I 2014 gikk Trysil til innkjøp av et høyteknisk snøproduksjonsanlegg på langrennsarenaen som gir tidlig start på langrennssesongen for skientusiaster. For at SIF-Ski skal ha muligheten til å vinne er de avhengig av å ha flest mulig stemmer i konkurransen. Leder av SIF-Ski Inger Kristin Hognestad sier at en slik sjanse vil være svært motiverende for deres medlemmer. - Å få en tidlig start på skisesongen ville vært bra, og i tillegg før snøen kommer. Det hadde vært en opplevelse for alle oss om vi vinner, sier hun forhåpningsfullt til nettavisen.

Trenger stemmer

Det er to dager igjen i konkurransen og Hognestad kan fortelle at de prøver å få folket til å stemme de frem. - Det er bidraget med flest stemmer som vinner treningshelga i Trysil, sier hun ovenfor nettavisen. Slik konkurransen ser ut nå er Salangen IF-Ski på en tredjeplass på 21 stemmer, mens førsteplassen sitter med 49 stemmer. - Stem på oss, sier Hognestad avslutningsvis.

Stem frem laget her...