Salangen-Nyheter

Hyggelig av Salangen Røde Kors:

Stemning på eldresentret

Det var trivelig stemning på Toppen på Salangen bo- og eldresenter da de fikk servert kveldsmat av May Eriksen og Ann Harriet Hansen fra Salangen Røde Kors.

SJØVEGAN: Forleden arrangerte May Eriksen og Ann Harriet Hansen fra Salangen Røde Kors en koselig aften for de bosatte ved toppen på Salangen bo- og eldresenter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det var god stemning på stua på toppen på Salangen bo- og eldresenter da May Eriksen og Ann Harriet Hansen fra Salangen Røde Kors bød på kveldsmat. - De som bor på toppen setter stor pris på alle som stiller opp for å skape aktivitet og trivsel for dem, vi i Røde Kors har ved flere anledninger vært der og er bestandig blitt godt tatt i mot, forteller Eriksen til nettavisen.

Potetkaker neste gang

May og Ann Harriet serverte vanlig kveldsmat for de bosatte på toppen. Det var brødskiver med blant annet syltetøy, gomme og appelsinmarmelade, i tillegg var det diktlesing med Karin H. Zakariassen. - Neste gang blir vi kanskje å servere hjemmelagde potetkaker, forteller Ann Harriet Hansen til nettavisen.

Ildsjelene i kjøkkenkomiteen i Salangen Røde Kors.

Veldig god stemning

Gunvor Rotvik er en av de bosatte ved toppen, hun synes det var kjempegod mat og veldig god stemning. - Jeg synes det er trivelig at de finner på slikt. Vi har ofte besøk her og den 19. april kommer Frelsesarméen hit, da blir det blant annet allsang og litt høytlesning. De er alltid så flinke og flotte, også forkynner de Guds ord, forteller Rotvik.