Salangen-Nyheter

Grønn Ungdom:

Stifter lokallag i Salangen

Johan Sagerup er lokal initativtaker til stiftelsen av et lokallag for Grønn Ungdom i Salangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Grønn Ungdom Troms vil stifte lokallag i Salangen. Med seg på laget har de fått Johan Sagerup som håper mange kommer på stiftelsesmøte i kveld på kulturhuset.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2014 kl 00:00

I kveld klokken 19.00 er det invitert til informasjonsmøte på Salangen kulturhus i forbindelse med oppstart av et mulig lokallag i Salangen for Grønn Ungdom. - Grønn ungdom ble stiftet i 1996 og er ungdomsorganisasjonen til Miljøpartiet de grønne. De største sakene for oss i Troms er dyrevern, bærekraftig hav og landbruk og matkasting, sier Johan Sagerup som er initativtaker til stiftelse av lokallaget i Salangen.

Aksjonerer ofte

Sagerup forteller at ungdomspartiet har mange medlemmer som samles og holder forskjellige aksjoner i løpet av året, et eksempel på en slik aksjon kan være å holde et stand i sentrum hvor man viser forbipasserende hvor mye mat som kastes i Norge, eller jobbe for at sirkus ikke opererer med dyr. - Vi er interessert i å komme i kontakt med flere miljøbeviste ungdommer i Salangen. Miljøpartiet de grønne fikk 4,2% av stemmene under skolevalget i fjor noe som betyr at vi har grunnlag for et lokallag her. Jeg håper at mange ungdommer kommer på møtet på kulturhuset i kveld, avslutter Johan Sagerup.