Salangen-Nyheter

Påminnelse fra Viltnemda:

Stor elgfare langs veiene

Det er for tiden mye elg i området, og Ståle Bakkemo oppfordrer på vegne av viltnemnda folk om å være observante i trafikken og holde øynene åpen. Enkelte strekker er mer utsatt enn andre.

SJØVEGAN: Det er for tiden mye elg langs veiene i Salangen og Lavangen. Viltnemda oppfordrer folk om å være observante i trafikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På grunn av forholdene er det for tiden stor elgfare i store deler av Salangen og Lavangen kommuner. Ståle Bakkemo oppfordrer på vegne av viltnemnda alle som ferdes i trafikken om å holde øynene åpen, og legger til at det har gått veldig bra så langt denne vinteren og de har kun hatt en utrykning så langt denne vinteren.

Riktig varslingssted

Bakkemo er tydelig på hvor det skal varsles om uhellet først skulle være ute. – Det er særlig strekningen fra Vasshaug og opp til Kistefoss og fra Skårvika til Løksebotn hvor elgfaren er størst, men det er mye elg overalt og de er særlig aktive i grålysingen og i skumringen. Skulle uhellet først være ute så ringer man å melder fra til politiet på telefon 02800, så vil de videreformidle beskjeden til de rette instansene, forteller Ståle Bakkemo på vegne av viltnemnda.