Annonse
Salangen-Nyheter

Stor-salg i millitærleir

Det er ikke hver dag at man kan handle julepynt, kunstige blomster og andre gaveartikler inne i en nedlagt millitærleir. Men nå har Nina Rasmussen i firmaet Berthines Blomster AS tatt initativet til å være torgkjærring for noen dager.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Mye folk strømmet til på den første dagen av garasjesalget i Elvenes leir.

Etter at Nina Rasmussen i firmaet Berthines Blomster AS la ned butikken på Lyngseidet tidligere i år, har det blitt mye til overs. - Vi har et stort varelager som er igjen etter butikken vi hadde der, og det håper vi nå på å få solgt ut til folket i Salangen og i regionen, sier Nina Rasmussen overfor nettavisen. Hun forteller at alt fra kunstige blomster til julepynt skal selges ut fra garasjen på Elvenes i løpet av høsten forhåpentligvis.


Ekte torgkjærring

Nina er klar på en ting. - Jeg skal stå her til jeg får solgt ut alt. Jeg har lagt opp til at jeg skal være her i helga først nå. Fredag vil jeg ha åpent fra kl. 17.00 og utover kvelden, og på lørdag fra kl. 10.00 på formiddagen, sier Rasmussen. - Jeg er jo ei ekte torgkjærring for en gangs skyld, sier hun til nettavisen og ler.

Annonse