Salangen-Nyheter

Stilte ut de nyeste modellene:

Stor scooterinteresse

Stine Bjørvik og Andrea Løkse var to av de mange besøkende som hadde tatt turen til BRP On Tour på Setermoen på søndag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SETERMOEN: I går, søndag var mange snøscooter- interesserte samlet på Setermoen i Bardu for å se på de ferskeste snøscootermodellene som var utstilt. Her var en rekke leverandører samlet for en hyggelig prat med sine kunder og vise frem sine produkter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det sto snøscooter på rad og rekke i sentrum av Setermoen i går, søndag. Her var forhandlerne samlet for å vise frem deres nyeste skutermodeller. En av forhandlerne som var med på denne utstillingen var Brødrene Bakkehaug. – Det var greit med folk på utstillingen, tross at dette var på en søndag, og mange hadde nok heller valgt å dra på fjellet denne dagen, men det var eller veldig bra, vi hadde noen nyslag også, forteller daglig leder ved Brødrene Bakkehaug, Jan Arne Bakkehaug til nettavisen.

Brødrene Bakkehaug: Thor og Jan Arne Bakkehaug hadde tatt turen til BRP On Tour på Setermoen for å vise frem de nyeste SkiDoo modellene. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Koster å være tøff

Blant de besøkende var Stine Bjørvik og Andrea Løkse som hadde tatt turen for å se på de nye snøskutermodellene. De var ikke der nødvendigvis for å handle skuter, men heller for å se på, og de var ganske bevisste på hva ønsket seg i en skuter. – Jeg er opptatt av at  skuteren skal gå godt, og at jeg kan bruke den både i og utenfor løypa. Det hadde vært greit med en E-Tec, men det koster å være tøff, ler Stine Bjørvik.