Salangen-Nyheter

Folk liker og handle på søndagene:

Stor søndagssuksess

På bildet: Torstein Sørensen på Medby smiler til alle kundene som kommer og handler - også på søndagene. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangsværingene liker og handle - også på søndagene. Det kan Torstein Sørensen (bildet) på Joker Medby bekrefte. Butikken hans har gjevnt besøk igjennom hele søndagen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var for under ett år siden at Torstein Sørensen, med millimeterpresisjon fant ut at han kunne holde butikken åpent på søndager. Siden butikklokalet ikke er over 100 kvadratmeter defineres Joker-butikken på Medby

som den såkalte ”Brustadbua”. - Det er ergerlig når du mangler en fløteskvett for å piffe opp sausen til søndagsmiddagen, eller mangler ost til matpakken på mandagsmorgen, sier Torstein Sørensen til nettavisen. Derfor har han i lengre tid hatt åpent butikken på Medby på søndager.  – Vi har jo et fullverdig utvalg og behovene er stort sett de samme som på hverdager. Derfor har vi mange fornøyde kunder som kommer innom når de andre dagligvarebutikkene holder stengt, sier en fornøyd Sørensen.

Smilende ansikt

Hver søndag klokka ett stiller den blide kjøpmannen i døra og er klar for å ta imot folk. – Jeg liker å omgås folk og hele livet har jeg vært vant til å jobbe lange dager, sier han. Og så er det jo godt å hjelpe til når folk kommer kjørende fra Ibestad, Dyrøy og Lavangen for å handle det de glemte før helga, forteller Torstein Sørensen før han må ekspidere en av de ventende kundene.