Salangen-Nyheter

SNN-akademiet kommer til grenda:

Storfint besøk til ØSIL

Odd-Lenard Thomassen er trener for ØSIL gutter-15. Tirsdag får de besøk av SNN-akademiet. FOTO: PRIVAT.

ØVRE-SALANGEN: Tirsdag 5. september får ØSIL storfint besøk når representanter fra Sparebank1 Nord-Norge og Tromsø Idrettslag kommer for å ha trening sammen med en knippe utvalgte spillere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

TIL og Sparebank1 Nord-Norge i samarbeid med kretsen drar rundt til noen utvalgte klubber i Troms og Finnmark for å holde en inspirerende trening hvor en gruppe utvalgte spillere får være med på en trening i regi av SNN-akademiet. Det er primært spillere fra Øvre-Salangen idrettslag som får være med på treningen, men trener Odd-Lenard Thomassen har sendt invitasjon til klubber i både Bardu, Lavangen og Salangen om at de kan melde inn spillere de ønsker med på denne spesielle treningen. i løpet av besøket vil SNN-akademiet først utføre en trening med de utvalgte spillerne, og etterpå vil det være et opplegg for trenere.

Alle trenere er velkommen

Målgruppen for denne treningen er både spillere, keepere og trenere. Spillerne og keeperne velges ut av klubben mens alle trenere er velkommen for å være med å se på og kanskje få litt inspirasjon. - Det er en stor ære å få besøk av SNN-akademiet, ettersom det er ikke lett å få de. Dette tror jeg vil bli både motiverende og inspirerende for både spillere og trenere, forteller trener Odd-Lenard Thomassen.

ANNONSE
Annonse