Salangen-Nyheter

SIF-Ski holdt årsmøte:

Styre, med ingen leder

Inger Kristin Hognestad er den nye nestlederen i SIF Ski, hun håper at noen vil påta seg rollen som leder. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: På SIF Ski sitt årsmøte tidligere denne uken, var det valg av et nytt styre. Ingen meldte seg opp som ny leder. Nå søker de etter en leder med umiddelbar tiltredelse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tirsdag kveld gjennomførte SIF-Ski årsmøte hvor det ble satt opp et nytt styre. Det er noen som fortsetter fra det gamle styret og noe nye har kommet til. Foreløpig er det ingen som har meldt seg opp som leder og hvor tidligere leder Tor Ove Talseth må fortsette i kulissene.  - Vi har hatt vanskeligheter å finne en som vil påta seg rollen som leder. SIF-Ski er en stor frivillig organisasjon her i Salangen med masse aktiviteter, både på sommer og vinterstid. Det kan godt hende at mange føler at dette er en stor oppgave å ta på seg, men jeg håper at noen kan bidra, sier nestleder Inger Kristin Hognestad til nettavisen.

Søker leder

Nå søker Hognestad etter folk som kunne tenkt seg å ta på seg rollen som leder. - De må ha interessen for skimiljøet, og utvikle det arbeidet som SIF-ski har stått for i mange år. De trenger ikke noen spesielle kunnskaper eller erfaringer.  Vi er ute etter en person som kan tenke seg å bidra opp med skimiljøet og vise sin innsats i to år, avslutter Hognestad til nettavisen.

ANNONSE
Annonse