Salangen-Nyheter

Fart og hurra-rop

Svidd gummi på Bardufoss

Det var både lastebiler og biler som svidde gummi på Bardufoss fredag formiddag. Her ser vi sjåfør Torbjørn Thørseth. Foto: Sverre Liland

Fredag formiddag var det bilshow midt i Bardufoss sentrum i anledning Norges Råeste Bakkeløp som skal være i Målselv Fjellandsby denne helga. Ovver 2500 mennesker møtte frem i sentrum for å se bilshowet fredag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 23.07.2022 kl 11:38

Annonse
Annonse

Sverre Liland fikk møte et av sine store idoler, nemlig Petter Solberg som også er i Målselv denne helga. Foto: Bjørn Håkon Liland


Det var mye folk, glede og hurra-rop som preget Bardufoss-sentrum fredag formiddag. Speaker Per Christian Håveødegård sørget for at det var stemning og masse engasjement rundt bilkjøringa. Det var et 40-talls biler som leverte nettopp det publikum var kommet for å se nemlig motorbrøl, tøffe vendinger og ikke minst eksosrøyk.

Grunnen til at man arrangerer en slikt bilshow i forkant av et bakkeløp, er en slags forsmak på hovedløpet. Her får publikummet se hva de kan forvente seg dagen etter, og da vekkes jo interessen deretter.

Når oppvisningen fredag formiddag var over, sto mange av bilene fint parkert i Bardufoss-sentrum, der publikum fikk ta en nærmere titt på dem.

Bilshow midt i Bardufoss-sentrum
Foto: Sverre Liland