Salangen-Nyheter

Tørr asfalt = frihet:

Sykkelsesongen igang

Med asfalten tørr har Kyrre Tunheim nå fått sykkelen ut av vinterdvalen og etter en grundig service og enda grundigere pussing har han nå fått sin 1000cc BMW fra 1986 ut på veien. For Tunheim er sykkelen en helt egen frihet. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Med asfalten tørr har Kyrre Tunheim nå fått sykkelen ut av vinterdvalen og etter en grundig service og enda grundigere pussing har han nå fått sin 1000cc BMW fra 1986 ut på veien. For Tunheim er sykkelen en helt egen frihet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I den siste tiden har Kyrre Tunheim pusset og polert på krom og lakk mens drømmen om frihet på tørr asfalt har nærmet seg. Nå har han fått sykkelen ut på veien og selv om det kun har blitt kortere turer i nærområdet så er han veldig fornøyd med være ute å kjøre igjen etter vinteren.

Viktig å bli sett

Noe som Tunheim har fokus på når han er ute å kjører motorsykkel er å bli sett. Han forteller at han selv kjører med full-lys for å sørge for at han blir lagt merke til i trafikken. – Det har hent at noen har bemerket dette, men det viser jo bare at de har sett meg, forteller Tunheim. Han legger til at han oppfordrer bilister til å være obs i trafikken og alltid bruke blinklys.

Sykkelinteressen øker

Det er også flere og flere som kjører motorsykkel merker Kyrre Tunheim, særlig blant godt voksne er det stadig flere som kjører opp til motorsykkel, og mange som har hatt MC sertifikat i mange år, men som først nå kjøper seg sykkel.

Les også:

MC-interessen øker