Salangen-Nyheter

Mental Helse markerer 20 årsjubileum:

- Takker lokalsamfunnet

Daglig leder på Møteplassen til Mental Hele i Salangen, Kjell Tunheim ser frem til 20 årsjubileumet. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Den 15.september markerer Mental Helse i Salangen 20 års jubileum, og i den forbindelse skal det arrangeres en sammenkomst inne på Lysthuset i Salangen kulturhus. Der blir det dekket til bord med god mat og kake, i tillegg til underholdning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er allerede 20 år siden Mental Helse i Salangen startet opp, og det skal selvfølgelig markeres. Den 15. september arrangeres det jubileumsfest inne på lysthuset i kulturhuset. Det blir dekket koldtbord fra Dyrøymat og det er bestilt inn ikke bare en, men to store marsipankaker for anledningen. Kvelden vil starte med en prolog som oppsummerer arbeidet Mental Helse i Salangen har gjort i løpet av de 20 årene de har vært i eksistens. Siden får de påmeldte gjestene forsyne seg av god mat før det til slutt blir underholdning.

Det var Laila Tunheim som først tok initiativet til å starte opp Mental Helse. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Skryter av hele kommunen

Siden grunnleggingen i 1997 har Mental Helse gjort mye bra for lokalsamfunnet, og lokalsamfunnet har selvfølgelig gitt tilbake. - Vi vil spesielt trekke frem det gode samarbeidet vi har med Salangen kommune som årlig gir oss støtte, og like så alle innbyggere i kommunen som også er veldig flinke med å støtte oss, både med penger, men også på andre måter når vi behøver det. Det er vi veldig takknemlig for. Vi er nå totalt hundre betalende medlemmer som kommer fra hele distriktet, forteller Laila og Kjell Tunheim til nettavisen.