Salangen-Nyheter

Erlend Sundstrøm fra Salangen:

Takker sine støttespillere

Erlend kunne lørdag ettermiddag sette hjulene og føttene på Nordkapp-platået, etter å ha syklet nøyaktig 2550 kilometer. Nå innehar han rekorden om å sykle Norge på langs på kortest mulig tid. FOTO: PRIVAT

NORDKAPP/SJØVEGAN: Salangsværingen Erlend Sundstrøm (bildet) kom som kjent i mål på Nordkapp i går lørdag, og satte ny rekordtid på å sykle Norge på langs. Dagen derpå ønsker han og takke sine støttespillere og heiagjengen rundt han.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lørdag ettermiddag rullet Erlend Sundstrøm (26) fra Salangen inn på Nordkapp-platået i Finnmark etter å ha syklet Norge på langs den siste uka. Han var opptatt av å slå den gamle rekorden med å sykle landet på kortest mulig tid, som er på 6 dager, 10 timer og 23 minutter. Den er nå grundig slått av syklisten fra Salangen!. Han kan skilte med 6 dager, 3 timer og 40 minutter. Når nettavisen pratet med Sundstrøm lørdag kveld var han tydelig sliten. - Jeg er fantastisk fornøyd med å ta rekorden! Ellers er jeg svært sliten og har ikke sovet på halvannet døgn nå. Endte opp med 11-12 timer søvn totalt. Hovnet opp i alt som kan hovnes opp nesten, sier Erlend der han sitter i hotellsenga i Honningsvåg.

Charles Johansen (t.v) Odd Roger Sundstrøm (midten) og Elisabet Bodin Sundstrøm har alle vært med på veien ilag med Erlend på reisen fra Lindesnes til Nordkapp. FOTO: PRIVA

Jobben venter

Allerede søndag ettermiddag er familien og Erlend på vei hjem til Salangen etter rekorden ble slått lørdag. Nå venter avslapping og så jobb hjemme i Salangen. - Ja, jeg har jobb i fra fredag. Men søstra mi kunne ta de første vakten hvis jeg ikke var helt i form. Så vi får vente å se hvordan kroppen klarer seg, sier Erlend til nettavisen. Han vil også benytte muligheten til å takke de som har støttet han på hele reisen fra Lindesnes til Nordkapp. - Mamma og pappa Odd Roger Sundstrøm og Elisabet Bodin Sundstrøm og onkel Charles Johansen. De har vært helt avgjørende for meg i forhold til mat, hvile, massasje og informasjon om vei, vær og forhold, samt psykisk støtte. Kjæresten min Karianne Kanebog har vært en viktig støttespiller og hjulpet til i planleggingen sammen med meg. Karianne har sammen med søster Elina har stått for oppdateringene her på Facebook under rekordforsøket, forteller Erlend på sin Facebook- side for rekordforsøket.