Salangen-Nyheter

Salangen Husflidslag:

Teller ned til julemessa

23.november arrangerer Salangen Husflidslag sin årlige julemesse inne på Salangen kulturhus. Her blir det som vanlig mulighet for alle som har noe å selge å kunne kjøpe seg bord å være med å delta på messa.

SJØVEGAN: Det telles ned til den 23.november, for da arrangerer Salangen Husflidslag sin årlige julemesse på Salangen kulturhus.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I år som i fjor arrangerer Salangen husflidslag i tradisjon tro den årlige julemessen inne på Salangen kulturhus. Datoen er satt til lørdag 23.november, og det er allerede mange som har bestilt seg bord for å kunne selge sine husflidsvarer. Men det er enda mulig å bestille bord til messa for alle som ønsker å være med å selge sine varer. I tillegg blir det som vanlig også salg av kaffe, kaker og lapskaus. For å bestille bord kan man henvende seg direkte til husflidslaget ved Randi Berg Pettersen tlf: 900 47 984 eller Helga B. Strokkenes på tlf: 413 32 510.

Dagmar Bertheussen og Jorunn Hansen fra Gratangen hadde eget bord på julemssa i fjor. Der solgte de håndlagede strikkeprodukter.