Salangen-Nyheter

- Så vakkert det er skummelt:

Testet ut sykkelløypa

Utsiktene som kan oppleves under rittet varmer Thor Hushovds hjerte, og mest sannsynlig mange av de andre deltakerne som kommer til høsten. PRESSEFOTO

SJØVEGAN: Rittambassadør og tidligere verdensmester Thor Hushovd og daglig leder i ARN, Knut-Eirik Dybdal, har vært ute og syklet årets rute i Arctic Race of Norway 2017. - Årets etapper innfrir til forventningene, mener Hushovd,

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ruten som skal gjennomføres på Arctic Race of Norway har nå blitt testet ut av tidligere verdensmester, Thor Hushovd og leder i ARN, Knut-Eirik Dybdal, og etter testen var én ting sikkert. - Årets rute er faktisk så vakker at det kan være «småskummelt» for rytterne, forteller Hushovd i en pressemelding. Ambassadøren tipper på publikumsrekord under femårsjubileet til Arctic Race of Norway. - Om dette været holder seg til august, blir det rekord i antall tilskuere, forteller Hushovd. Fordi rittet skal innom litt større byer etter nord-norsk standard, forventes det mer liv langs løypa enn noen av de foregående årene. Blant annet skal det under andre etappe også være et flyshow på Bardufoss flyplass, og i den forbindelse deltok Hushovd og Dybdal også på et helikopterstunt i regi av Luftforsvaret.

Knut-Eirik Dybdal (t.v.) og Thor Hushovd er begge veldig fornøyde med hvordan årets løype blir og gleder seg til starten senere mot høsten. PRESSEFOTO.

Gleder seg!

Daglig leder i ARN Knut-Eirik Dybdal skryter uhemmet av ambassadør og verdensmester Thor Hushovd. - Han er en utrolig god ambassadør for Nord-Norge med hensyn til de internasjonale rytterne som skal være med. Hushovd er storfornøyd og gleder seg til å komme tilbake i august. 8.august kommer de internasjonale rytterne, og de skal oppholde seg i Harstad frem til åpnings-etappen går av stabelen. 10.august tar de ferge fra Harstad og til Engenes på Andørja, hvor årets ritt starter for fullt.